RETOURNEREN

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag.

Stap 1: Mail de te retourneren artikelen en de reden van retour naar info@frankyamsterdam.com.
Stap 2: Verzend de te retourneren artikelen naar ons retouradres; Recht Boomssloot 42C, 1011 EC Amsterdam.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (14 dagen).
De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn.
De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-up vlekken.
Oorbellen en lingerie kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken.

Wat is het retourtermijn?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. Let op! Oorbellen en lingerie kunnen i.v.m. hygiëne niet gepast worden. Deze kunnen alleen geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken.

Wat is jullie retouradres?

Franky Amsterdam
Recht Boomssloot 42C
1011 EC Amsterdam
Nederland

Kan ik mijn bestelde items omruilen voor een ander artikel?

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Het is alleen mogelijk om een item te ruilen voor een andere maat van hetzelfde item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

Wanneer en hoe wordt mijn bestelling terugbetaald?

Zodra wij het retourpakketje hebben ontvangen, wordt je retour verwerkt. Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. Binnen enkele dagen na de verwerking van je retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling. Heb je gekozen voor AfterPay? Dan ontvang je binnen 24 uur een aangepaste factuur. Heb je de volledige factuur al voldaan, dan ontvang je een terugbetaling van het teveel betaalde bedrag.